Tjänster som gör avtryck på riktigt

Våra tjänstekategorier

Webb & allt det innebär

En rolig grej dedär med webbdesign, tycker vi iallafall! Finns så många olika sätt att representera sig online. Vissa är mer lekfulla, visa mer stilrena. Vissa är svårare, vissa enklare.

Man kan bygga hemsida på massvis av sätt. Här är lite av det du behöver ha i åtanke och tjänster som vi erbjuder när det kommer till webbdesign. Saker vi kommer att fråga dig helt enkelt!

 

Välj din stil

Baserat din branding och image, tar vi fram en lämplig stil på din webbplats. Kan vara lekfull, eller lite mera advokat-ig!

Färdiga teman

Detta alternativ gör oss också väldigt glada. Är du en sådan som inte vill ha ett sk*t med utvecklingen att göra? Du är i en majoritet. Vi lovar att vi fixar nått bra!

Grafiska element

Med flertalet erfarna studenter och externa samarbetspartners kan vi garantera stilrena och passande grafiska element på webbplatsen. Vi kan även ta fram templates till sociala medier. Men det här är fel kolumn att prata för mycket om det.

Innehållsstrategi

En av de mest spännande delarna med webbdesign (without sounding too nerdy…)! Vi bygger i ett tidigt stadie en karta över hur vi tycker varje sida ska vara strukturerad med textstycken, bilder med mera. Vore ju tråkigt om dina besökare tappar intresset…

Sökmotorsoptimering

Ett ord flertalet säljare troligtvis tryckt upp i ansiktet på dig. Även känt som SEO. Vi ser till att din hemsida är SEO-vänlig som standard, men är detta aktivt något du vill jobba med finns vi också till hands!

Uppdateringar & skötsel

Många (eller rättare sagt, typ alla vi jobbat med utom 1) vill inte ha med det tekniska underhållet att göra. Vi erbjuder två olika uppföljningspaket för att säkra driften av din webbplats. Säkerhetskopiering och hela köret. Toppenbra tycker våra kunder!

Sociala medier & annonsering

När det kommer till digital marknadsföring hänger allt ihop på ett så fint sätt. Vi kan hjälpa dig direkt marknadsföra sidan via Googles alla olika tjänster (display-nätverket, eller search-ads etc.). Men vi erbjuder även populära administrations- och annonseringstjänster, där vi på egen hand tar hand om era sociala medier för att ni ska kunna växa och sälja mer!

Se mer här nere så ska ni se hur det fungerar!

 

Templates

Dehär med att göra snygga inlägg på sociala medier är inte alltid helt enkelt. Man vill gärna upprätthålla kontinuitet och att färgerna ska klicka. Vi kan hjälpa dig få till snygga mallar du kan använda!

Google Ads

Det där med sälj kan vara svårt. Synd att man inte kan få en lista på exakt vilka som letar efter mina produkter/tjänster… Oh wait, you can! (typ, dehär med lista är inte helt korrekt såklart). Med Google Ads (framförallt search) hjälper vi dig att få in de personer som aktivt letar efter dina grejer till din webbplats!

Annonsering

Väx på sociala medier med annonsering! Vi har strategierna för att bomba rätt målgrupp med så bra content som möjligt. Låser upp oändliga möjligheter!

Admin av sociala medier

Du kanske insett själv att det inte är så lätt att komma på idéer och göra dem till verklighet när de kommer till marknadsföring. Framförallt när man inte har kompetensen. Därför erbjuder vi denna fantastiska tjänst där vi skapar alla inlägg och sköter all administration av era sociala medier. Med era och våra idéer skapar vi grymt content som når ut till rätt målgrupp. Extra bra performance får man när man kombinerar detta med annonsering!

Hur vi jobbar med web

Definition och målsättning

Hur ser varumärket ut? Vad har ni för grundstenar och hur ska vi planera hemsidan så smart som möjligt efter detta?

Design

Vi drar igång med byggandet och ni kan följa det i realtid ifall det önskas. Vi utgår från kartan och planen vi tagit fram i steg 1.

Feedback

Vi för en dialog med dig om vilka delar du är nöjda med och vilka som ska förbättras och hur.

Optimisering & kontinuitet

Om vidareutveckling önskas skapar vi en plan för hur vi ska driva in relevant trafik, och ser till att ständigt optimera besöksflöden för att hemsidan ska generera faktiska affärer.

Annonsering

Hur ska man tänka & hur fungerar det?

Man kan jobba på lite olika sätt när man börjar med annonsering. Dels finns de olika plattformar och annonstyper, exempelvis search ads och filmer som dyker upp i ditt LinkedIn-flöde, men det finns även olika målsättningar. Många siktar rakt av på hög snabb avkastning och ROI, medan andra siktar på varumärkesbyggande långsiktig annonsering (Inet är ett bra exempel, som fokuserar på annonsinnehållets värde till betraktaren).  

Se därför till att ha koll på vilket du vill satsa på. Snabb avkastning, med risk för skadat varumärke, eller långsiktigt varumärkesbyggande.

Vill du veta mer?

Vi lär gärna känna dig och vilka utmaningar du står inför över en kopp kaffé.